Прем'єри в Multiplex: що подивитися в кінотеатрі*

Четвер, 09 грудня 2021, 15:50

Луцький кінотеатр «Мультиплекс» щотижня транслює на своїх широкоформатних екранах безліч новинок світового кіно. Цього тижня не обійшлось без захопливих прем'єр.

«Вестсайдська історія»

Нью-Йорк, середина 1950-х років. Нащадки білих емігрантів та пуерториканці недолюблюють одне одного. Серед протистояння, яке ніколи не вщухає, зароджується кохання. Колишній учасник однієї з вуличних банд Тоні (Енсел Елгорт) закохується у Марію (Рейчел Зелгер), брат якої є ватажком його запеклих ворогів. В основі сюжету музичної мелодрами «Вестсайдська історія» однойменний бродвейський мюзикл, який своєю чергою є адаптацією всесвітньо відомої драми Вільяма Шекспіра «Ромео та Джульєтта».

«Мій коханий ворог»

Люсі Хаттон (Люсі Хейл) впевненою ходою крокує до успіху. Вона працює у розкішному офісі та мріє про кар’єрний зліт. Звісно ж, на цьому шляху вона ні в якому разі не погодиться на компроміси із совістю. Завжди та всюди вчиняючи чесно, Люсі стикнулася з проблемою. На робочому місці щодня вона бачиться з Джошуа Темпланом (Остін Стовелл). Людини, яка дратувала б Люсі сильніше, годі й шукати. Аби не зраджувати своїм принципам, Люсі не стримує себе та говорить в очі колезі усе, що про нього думає. Та й хлопець за словом у кишеню не лізе. Так і працюють вони пліч-о-пліч, щодня дошкуляючи одне одному образами.

«Спенсер: Таємниця принцеси Діани»

Події фільму розгортаються впродовж трьох днів у грудні 1991 року. Слідуючи багаторічній традиції, британська королівська родина збирається на різдвяні вихідні у Сандрінгемському палаці. Має брати участь в урочистостях і принцеса Діана (Крістен Стюарт). Настрій леді Ді далекий від святкового. Її шлюб із принцом Чарльзом (Джек Фартінг) хитається під тиском роману Чарльза та нескінченних чуток про це. Разом з тим, Діана має бездоганно поводитись та щиро посміхатись. Правила цієї гри вона знає добре, але нарешті наважилася їх не дотримуватись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: