Поділитись:

«Запускаємо рибу»: жителі села у Луцькому районі жартують щодо ям на дорозі

Четвер, 09 грудня 2021, 11:41
«Запускаємо рибу»: жителі села у Луцькому районі жартують щодо ям на дорозі

Фото ілюстративне

На автодорозі Забороль-Кошів дорожне покриття перебуває у жахливому стані. Місцеві мешканці встановили таблички біля вибоїн: «Запускаємо рибу», аби привернути увагу можновладців до проблеми.

Про це йшлося під час сесії Волинської обласної ради 9 грудня.

З відповідним зверненням до голови Волинської обласної державної адміністрації із відповідним зверненням звернувся депутат Волинської обласної ради  Ігор Волошенюк.  За словами депутата, половину цієї дороги вже відремонтували, однак, друга половина лишається в жахливому стані. Востаннє її ремонтували ще в радянські часи.

«Я проїжджав тією дорогою восени, у дощову погоду. Люди святкували день села і виставили таблички на тій дорозі: «Запускаємо рибу». Я вже сам хотів відро риби купити, щоб туди запустити, аби привернути увагу до проблеми», – зазначив депутат та звернувся до голови ОДА з проханням проконтролювати проведення ремонту цієї ділянки дороги.

Депутати підтримали звернення Ігоря Волошенюка.

Нагадаємо, що на Волині відновили ділянку автошляху міжнародного значення М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест) на межі з Рівненською областю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів