Поділитись:

На Волині сніг прибирають 64 одиниці техніки (відео)

Вівторок, 07 грудня 2021, 11:15
На Волині сніг прибирають 64 одиниці техніки (відео)

На Волині від учорашнього вечора засніжило. Для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах державного значення було залучено 64 одиниці техніки підрядних підприємств.

Проїзд забезпечено, дорожня техніка продовжує обробляти окремі ділянки шляхів протиожеледними матеріалами, повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

За інформацією Волинського обласного центру з гідрометеорології  найближчим днями в регіоні буде без істотних опадів, проте варто очікувати значного зниження температури повітря: вночі 5-10⁰ С морозу, вдень 3-8⁰ С морозу. На автошляхах можлива ожеледиця.

«Закликаємо всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними, обережними та зосередженими на автошляхах, а також не створювати перепон для роботи дорожньої техніки!», – йдеться у дописі.

У разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення регіону телефонуйте до чергового диспетчера Служби автомобільних доріг у Волинській області: (0332) 78 54 88.

На відео – робота снігоприбиральної техніки на автошляху Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Нагадаємо, після снігопаду 6 грудня у Луцьку працювало п'ять посипальних автомобілів на дорогах та 11 тракторів на тротуарах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів