Поділитись:

У Луцьку п'яний водій виїхав на смугу зустрічного руху (відео)

Четвер, 09 грудня 2021, 11:42

Упродовж ночі у Луцьку патрульні виявили трьох п'яних водіїв.

Про це у фейсбуці повідомляє пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Під час нічного патрулювання на проспекті Василя Мойсея в Луцьку поліцейські виявили автомобіль Skoda Octavia, який виїхав на зустрічну смугу проїзної частини. Патрульні зупинили авто, а під час спілкування з 23-річним водієм виявили в нього ознаки сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці у присутності двох свідків. Результат виявився позитивним.

Згодом про одного з керманичів повідомили на лінію 102 небайдужі громадяни. 43-річного водія патрульні виявили на вулиці Стрілецькій. Огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння показав результат у 2,32 проміле, що в 11 разів перевищує допустиму норму.

Пізніше патрульні прибули на ДТП без травмованих. Водій Ford Focus порушив ПДР, керував автомобілем не маючи посвідчення водія, реєстраційного документа на транспортний засіб та з ознаками алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп’яніння керманич відмовився у присутності двох свідків.

В усіх випадках патрульні складали адміністративний матеріал за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів