Поділитись:

Драгер зашкалив: в Луцьку піймали дуже п'яного водія без посвідчення (фото)

Понеділок, 29 листопада 2021, 14:35

Волинські патрульні впіймали п'яного водія.

Про це повідомляє фейсбук-сторінка патрульної поліції Волинської області.

Вчора під час патрулювання патрульні помітили автомобіль Mercedes-Benz 240 D, який рухався вулицею Дружби з технічною несправністю, чим порушував ПДР.

Патрульні зупинили транспортний засіб, а під час перевірки документів з’ясували, що 34-річний чоловік не отримував посвідчення водія відповідної категорії та не мав чинний страховий поліс.

Окрім цього поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою спеціального технічного засобу, який після проведення тесту показав стрілочки.

Тому правоохоронці склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та відсторонили від керування.

Також на нього склали адмінматеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має полісу обов’язкового страхування цивільноправової відповідальності власників наземних транспортних засобів) та ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів