Поділитись:

Виграти час: колишнє подружжя з Луцька не може поділити дитину (відео)

Середа, 08 грудня 2021, 20:27
Виграти час: колишнє подружжя з Луцька не може поділити дитину (відео)

Вже понад пів року колишнє подружжя з Луцька не може поділити дитину. Ще нещодавно чоловік та дружина, сьогодні – зустрічаються в судовій залі.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Марія з чоловіком, своє ім’я він називати заборонив, розлучилися у 2019-му. Їхній, сьогодні вже 6-річний синочок, лишився жити з мамою. Для батька ж визначили чіткі години побачень. Проте цього часу – чоловіку виявилося замало. Отримати ще він вирішив – через суд. Коментувати будь-що на камеру – відмовився. Тим часом, Марія не проти, щоб дитина більше бачилася з татом. Проте, каже, колишній погано впливає на сина, постійно їх тероризує та переслідує. Крім того, запевняє жінка, батько постійно налаштовує дитину проти неї. 

Про це говорять і в службі у справах дітей.

«Тато дуже багато уваги приділяє (дитині, – ред.). І він думає, що це його дуже гарно характеризує як тата. Але за тим всім, криється бажання показати бажане за дійсне. Бо коли дитина приїжджає від тата в істериці і не хоче повертатися до мами, то це безпосередньо заслуга тата. А він це так хоче подати, що це він настільки гарно проводить час з дитиною, що дитина сама не хоче йти до мами», – каже Федір Шульган, начальник служби у справах дітей.

Водночас, адвокат чоловіка Олег Огородник зазначає, що його клієнт – батько, який попри розлучення хоче бачитися та приймати активну участь в житті своєї дитини. 

Справу слухають у Млинівському районному суді, на Рівненщині. Саме там зареєстрований позивач. Правозахисниці Марії Алла Левчук-Микитюк та Вікторія Доманська просять суд перенести слухання в Луцьк, адже, і вона, і адвокати обох сторін щоразу мусять долати понад 30 кілометрів.

Однак на це, феміда не зважає. Перенести засідання в обласний центр Волині – не погоджується. 4 години судового засідання практично не дають поштовхів справі. Основні наболілі питання переносять вже на наступні слухання. Саме тому адвокати з обох сторін розглядають можливість самотужки знайти точки дотику та укласти мирову угоду. Проте поки сторони досягатимуть консенсусу та триватимуть судові тяганини, скільки дорогоцінного часу зі своєю дитиною втратять батьки.

Нагадаємо, що у Луцьку 6 грудня з вікна багатоповерхівки випала жінка. Нею виявилася мама восьмирічної дівчинки, яка отруїлась каштанами й померла в лікарні 28 жовтня. Загиблій було 54 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024