Поділитись:

У Запоріжжі група підлітків півтори години лупцювала ногами школярок (відео)

Середа, 08 грудня 2021, 14:51

фото ілюстративне

У Запоріжжі банда підлітків влаштувала розправу над трьома школярками. 

Майже всі нападники, жертви та свідки – мешканці одного району. Лише навчаються в різних закладах.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Ввечері на шкільному стадіоні їх катували майже півтори години. А найактивнішу участь у знущаннях з однолітків взяли дівчата.

Попри численні травми, правоохоронці відкрили провадження лише за легкими тілесними ушкодженнями.

Проте згодом поліція переглянула своє ставлення до цієї справи.

Таким чином, того вечора неповнолітніх жертв викликали на шкільне подвір'я. Привід – нібито віддати телефон, який раніше поцупила одна з нападниць. Але замість цього школярок почали жорстоко бити та вимагати гроші за пошкоджений під час ударів манікюр.

Катування на шкільному стадіоні тривало майже півтори години. Все це один зі свідків знімав на відео і не втручався. Найактивнішу участь у побитті брали четверо дівчат.

Всі постраждалі дівчата написали заяви на підліткову банду. Але справа фактично не рухалась, кажуть батьки. Аж раптом відео побиття дітей оприлюднили в інтернеті.

Майже всі нападники, жертви та свідки мешкають в одному районі. Лише навчаються в різних закладах. У двох з них адміністрація провела з дітьми бесіди про неприпустимість булінгу. Іще в одному ліцеї – старшокласницю, що брала участь в побитті, відсторонили від навчального процесу на час слідства. В училищі, де здобуває освіту 16-річна нападниця, яка на відео поводиться найжорстокіше, кажуть – дитина вкрай проблемна. Заняття – майже не відвідує, а батьки попросили педагогів їм не телефонувати, бо самі не мають впливу на доньку. 

Тим часом батькам постраждалих вже надходять пропозиції забрати заяви з відділку. Телефонують, начебто, рідні нападниць.

За словами рідних дівчат, родичі однієї з нападниць працюють у поліції. Але після появи відео у мережі правоохоронці таки перекваліфікували провадження – тепер це не легкі тілесні ушкодження, а хуліганство та здирництво.

Наразі вирішується питання повідомлень зловмисницям про підозру. Днями підозрюваним мають обирати запобіжний захід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів