Поділитись:

«Начистив» писка і побив мітлою: у Ковелі засудили базарного дебошира

Субота, 20 листопада 2021, 13:00

На Волині засудили чоловіка, який вилив на обличчя іншому рідину для видалення іржі «Блєск». В результаті потерпілий отримав хімічний опік рогівки ока.

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд Волинської області 15 листопада.

Як вбачається із вироку, 6 серпня 2020 року об 11:30, перебуваючи біля кіоску №502 на території Центрального ринку у Ковелі, обвинувачений, який давно був у напружених стосунках з потерпілим, схопив з прилавка пляшку рідини для видалення іржі «Блєск» об'ємом 0,5 літра та вилив на обличчя чоловіка. 

Він же 13 серпня на тому ж місці побив свого неприятеля березовою мітлою.

Окрім того, 12 грудня обвинувачений на території ринку вдарив кулаком в обличчя іншу людину, чим завдав їй легкі тілесні ушкодження.

У суді обвинувачений свою вину у скоєному заперечив, однак інші докази у справі свідчили про зворотнє.

Зокрема, потерпілий зазначив, що має довготривалу ворожнечу із обвинуваченим через собак останнього, які якось його покусали. В той день він зробив зауваження обвинуваченому щодо того, що його собаки знову без намордників.

Після словесної перепалки обвинувачений вилив йому в обличчя рідину для видалення іржі. Потерпілий звернувся по лікарську допомогу та повідомив директора ринку про інцидент.

Наступного разу коли обвинувачений і потерпілий знову зустрілися на ринку, чоловік крикнув своєму кривднику фразу: «Готуй сухарі». Після чого той накинувся на нього з мітлою.

Друга потерпіла розповіла у суді, що 12 грудня попросила прибиральницю прибрати біля її кіоску. А та сказала, що там прибирає обвинувачений. В цей момент він накинувся на жінку та вдарив кулаком в обличчя. Від удару вона ледь не впала, після чого викликала поліцію. 

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді 5 місяців арешту. Окрім того, суд задовольнив цивільні позови потерпілих. Тож кривдник зобов'язаний відшкодувати витрати на лікування потерпілих на загальну суму майже 10 500 гривень. Також повинен виплатити 10 000 гривень моральної шкоди.

Нагадаємо, що за побиття єгеря волинянин таки відбуватиме покарання у виді обмеження волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
26 березня 2024
15:46
22 березня 2024
20 березня 2024
09:47
16 березня 2024
15 березня 2024
14 березня 2024