Поділитись:

Відеоспостереження та комфортні умови: у Луцьку відкрили оновлений підрозділ поліції (відео)

Середа, 08 грудня 2021, 19:12

У Луцькому районному управлінні поліції відкрили оновлений підрозділ. Урочисте відкриття відбулось 8 грудня, на вулиці Грибоєдова. Зокрема, такий проект націлений на підвищення стандартів надання поліцейський послуг.

Як розповів Юрій Крошко – система складається З інституту інспекторів з дотримання прав людини, єдиної електронної бази обліку всіх дій щодо затриманих, зонування приміщень, відеонагляду і дистанційного контролю за діями поліцейських та перебуванням людей. Переглянути відеозаписи можна як в онлайні, так і вони зберігатимуться у спеціальному архіві. 

У оновленому приміщенні є кімнати для: інтерв’ювання затриманого, конфіденційного побачення затриманого із захисником, проведення слідчих та інших дій. Є тут і зона безперешкодного доступу – вестибюль, фронт-офіс, кімната для прийому громадян. А ще кімната де може перебувати дитина. Як повідомив Юрій Крошко – такі приміщення вдалось реалізувати за рахунок коштів з держбюджету.

Варто зазначати, що Волинь одна з перших областей країни де запровадили такий проект. Цього ж дня оновлений підрозділ відкрили і у Володимирі. А ще раніше, цьогоріч вони запрацювали в Любешові та Нововолинську.

Детальніше – у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Нагадаємо, що у Запоріжжі банда підлітків влаштувала розправу над трьома школярками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів