Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 7 грудня

Вівторок, 07 грудня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 7 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за вівторок, 7 грудня.

Про канікули

Довгоочікувані зимові канікули вже не за горами. Проте не всі волинські школярі будуть відпочивати два тижні. Про це у коментарі ІА «Конкурент» розповіла начальниця управління освіти Волинської ОДА Людмила Плахотна.

«Ті школи, які два тижні були на вимушених осінніх канікулах у зв'язку з епідемічною ситуацією, матимуть менші канікули на зимові свята», – зазначила вона.

З її слів, у кожній школі канікули можуть розпочатися по-різному. Але традиційно починаються з понеділка: у цьому році 27 грудня – вихідний, тому більшість шкіл підуть на канікули з 28 грудня. Канікули триватимуть два тижні. 

Про відірвану руку

У Володимирі-Волинському на одному із підприємств, яке займається виробництвом дерев'яних будівельних конструкцій, травмувалася жінка. Зазначається, що постраждала працювала на деревообробному станку. Під час роботи руку жінки затягнуло у станок. На місце події відразу викликали швидку допомогу, яка госпіталізувала постраждалу в лікарню.

Як зазначив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, постраждалу з діагнозом «травматична ампутація лівого передпліччя» госпіталізували у Луцьку міську клінічну лікарню.

Про КрАЗ у кюветі

6 грудня, близько 20:00, на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (473 км + 50 м): вантажний автомобіль КрАЗ-6510 злетів у кювет і перекинувся. На щастя, у водія та пасажира тілесних ушкоджень не виявили, від допомоги медиків вони відмовилися.

Патрульні встановили, що 54-річний керманич не мав при собі та не пред'явив посвідчення водія, реєстраційний документ на транспортний засіб та поліс обов’язкового страхування цивільноправової відповідальності власників наземних транспортних засобів. 

Окрім цього, поліцейські виявили в нього ознаки сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події. Результат – 3,16 проміле, що майже в 16 разів перевищує допустиму норму.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 7 грудня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів