Поділитись:

На трасі Київ – Ковель – Ягодин п'яний на КрАЗі злетів у кювет і перекинувся (фото, відео)

Вівторок, 07 грудня 2021, 12:14

На Волині сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля під керуванням п'яного водія.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилась у понеділок, 6 грудня, близько 20:00 на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (473 км + 50 м): вантажне авто КрАЗ-6510 злетіло з проїжджої частини у кювет і перекинулося. На щастя, у водія та пасажира тілесних ушкоджень не виявили, від допомоги медиків вони відмовилися.

Патрульні встановили, що 54-річний керманич не мав при собі та не пред'явив посвідчення водія, реєстраційний документ на транспортний засіб та поліс обов’язкового страхування цивільноправової відповідальності власників наземних транспортних засобів. 

Окрім цього, поліцейські виявили в нього ознаки сп’яніння. Останній пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці події. Результат – 3,16 проміле, що майже в 16 разів перевищує допустиму норму.

Тож патрульні склали на водія адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Нагадаємо, 6 грудня у Луцькому районі рятувальники витягнули з кювету вантажівку, у якій перебувала людина, яка потребувала лікарської допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів