Поділитись:

У Луцьку за кошти благодійників відремонтували лікарню (фото)

Вівторок, 07 грудня 2021, 10:00
У Луцьку за кошти благодійників відремонтували лікарню (фото)

ТОВ «Пластхім Україна» у 2021 році спрямувало понад 300 тисяч гривень благодійної допомоги для розвитку Волинської обласної клінічної лікарні.  

Нещодавно виконавчий директор компанії Рудольф Крайняк, комерційний директор Дмитро Пасічник та фінансовий  директор Ігор Демчук отримали подяку від керівника головного медичного закладу Волині Олександра Дударя.

У Луцьку за кошти благодійників відремонтували лікарню (фото)
Олександр Дудар і Рудольф Крайняк

Лікар подякував представникам підприємства за багаторічну співпрацю, зазначивши, що така підтримка дозволяє покращити умови праці персоналу та умови надання лікувальних послуг населенню.

У Луцьку за кошти благодійників відремонтували лікарню (фото)

Зокрема, у 2021 році відремонтували консультативну поліклініку: маніпуляційні й кабінет профоглядів, замінили сантехніку, провели капітальний ремонт у реєстратурі.

У Луцьку за кошти благодійників відремонтували лікарню (фото)У Луцьку за кошти благодійників відремонтували лікарню (фото)У Луцьку за кошти благодійників відремонтували лікарню (фото)
Фотографії зі сторінки Андрія Гнатюка у фейсбуці

Своєю чергою Рудольф Крайняк підкреслив, що «Пластхім Україна» – соціально-відповідальна компанія, яка завжди думає про поліпшення середовища, в якому працює. 

«Для нас дуже важливо підтримувати Луцьк у його розвитку. Багато років тому ми вирішили, що будемо інвестувати у медичну систему міста. Раніше надавали кошти для обласної дитячої лікарні, що дозволило відремонтувати декілька важливих приміщень там. Безумовно, будемо підтримувати медзаклади міста й надалі», – зазначив він.

До слова, до фінансування ремонту поліклініки також долучилося «Теріхем Тервакоскі», яке разом із ТОВ «Пластхім Україна» входить до групи компаній, яка займається виробництвом конденсаторної плівки, полімерної плівки та гнучкої упаковки в Болгарії, Словаччині та Фінляндії. Загальна сума благодійної допомоги – 1 мільйон гривень.

Довідково:
ТОВ «Пластхім Україна» – виробник двовісно-орієнтованих поліпропіленових плівок, призначених для пакування продуктів харчування, непродовольчих товарів та тютюнових виробів. Донедавна компанія мала назву «Татрафан Пластхім-Т».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів