Поділитись:

У луцький "Татрафан" інвестують 10 мільйонів євро

П'ятниця, 10 січня 2020, 08:00
У луцький

ТОВ «Татрафан Пластхім-Т», яке базується у Луцьку, планує у 2020 році залучити 10 мільйонів євро інвестицій.

Про це в інтерв'ю ІА "Конкурент" розповів виконавчий директор компанії з іноземним капіталом Рудольф Крайняк.

Бізнесмен розповів, що "Татрафан" об’єднався з болгарською компанією «Пластхім-Т», яка займає передові позиції з виготовлення поліпропіленової плівки у світі та володіє найсучаснішими технологіями. У підсумку "бізнесової синергії" утворилося ТОВ «Татрафан Пластхім-Т».

В цю компанію у 2020 році інвестують 10 мільйонів євро. 7 мільйонів вкладуть у перенесення виробничих потужностей зі Словаччини у Луцьк, 3 мільйони євро – у нарощення виробництва гнучкої упаковки. 

Якщо ж релокація бізнесу дасть позитивні результати, то через 5 років акціонери готові інвестувати в компанію ще 25-30 мільйонів євро. Це дозволить збільшити обсяги виготовлення пакувальної плівки у 8 разів.

"Перемістивши у Луцьк виробничу лінію, потужністю 13 тисяч тонн продукції на рік, ми хочемо вирости до 18 тонн  та охопити 50% українського ринку біаксіально-орієнтованої поліпропіленової плівки.Коли досягнемо цього, то будемо розширювати лінію до потужності в 40 тисяч тонн готової продукції на рік. А це вже більше, ніж потребує Україна. Тому значна частина товару йтиме на експорт", – розповів Рудольф Крайняк.

Об’єднання міжнародних компаній для розвитку бізнесу в Україні стане взаємовигідним для обох сторін. «Татрафан» отримає найкраще та найновітніше обладнання для виробництва поліпропіленової плівки. А «Пластхім-Т» дізнається технологію виробництва тютюнових плівок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів