Поділитись:

В Італії чоловік намагався отримати дозу вакцини у силіконову руку

Субота, 04 грудня 2021, 04:28
В Італії чоловік намагався отримати дозу вакцини у силіконову руку

В Італії 57-річний чоловік прийшов на вакцинацію проти COVID-19 з силіконовою рукою, яку намагався видати за справжню.

Про це пише Hromadske.ua, посилаючись на La Repubblica.

Італійській стоматолог Гвідо Руссо з італійського містечка Б'єлла прийшов на добровільне щеплення проти коронавірусу до центру вакцинації Biver Banca. Чоловік мав отримати першу дозу вакцини.

Однак дантист вирішив схитрувати та прийшов із силіконовою накладкою на руку, яка охоплювала плече з дельтоподібним м’язом. Чоловік планував, що йому зроблять укол у підроблену руку та видадуть довідку про зроблене щеплення.

Однак під час процедури медсестра Філіппа Буа помітила, що колір шкіри у чоловіка на плечі дивно відрізняється від інших частин. Її також насторожило те, якою силіконова рука була на дотик.

Медсестра попросила чоловіка показати руку повністю, але він намагався переконати медиків заплющити очі. Натомість співробітники центру вакцинації викликали поліцію.

Філіппа Буа розповіла, що після викриття обману покликала на допомогу колегу, щоб той поговорив із чоловіком. Але дантист все одно наполягав вколоти йому вакцину, бо йому потрібно було щеплення, щоб працювати.

«Я запитала його, чи він думає, що я тут граюся. Це мене розізлило», – розповіла медсестра.

За словами Філіппи, тоді чоловік розстібнув сорочку, показуючи силіконову накладку та із посмішкою запитав: «Як ви думаєте, я міг би мати таку статуру?»

Губернатор італійського регіону П'ємонт Альберто Чіріо зазначив, що хоч цей випадок здається смішним, сміятися нема над чим.

Наразі стоматолога відсторонили від роботи без щеплення. Йому також закидають шахрайство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів