Камінь та концентрація лавок: що коїться на площі перед РАЦСом у Луцьку (фото)

Середа, 01 грудня 2021, 13:05

І хоч роботи з реконструкції площі перед РАЦСом у Луцьку наближаються до завершення, рання зима – не найкращий час, щоб оцінювати їх результати. 

У цю пору вся площа скидається на холодний набір бруківки, плитки і гранітного каменю. Чисельні території для клумб та газонів зараз не покриті жодною зеленню, і мокра земля під безлистими тонкими молодими деревцями зовсім не надихає. 

 

 

 

Попри тимчасово неприємне враження, масштаб пророблених робіт помітний. Вже всю територію площі вкрили плиткою чи бруківкою, висадили безліч багаторічних рослин, вмонтували ліхтарі. 

 

 

 

В очі кидається аномальна кількість лавок на території. Ніде у місті ви більше не побачите такої концентрацію вуличних меблів на квадратний метр. 

 

 

 

Нині на площі залишилося хіба привести до ладу сходи, що ведуть до Палацу урочистих подій. Їх навіть у несприятливих погодних умовах закінчує допрацьовувати невелика бригада будівельників. Також необхідно закінчити роботу з ліхтарями просто перед будівлею РАЦСу. 

 

До слова, відому ковану скульптуру у формі серця, яка багато років поспіль стояла перед площею, перенесли, і тепер вона розташована у сквері позаду РАЦСу. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: