Поділитись:

Twitter видалятиме фотографії та відео, опубліковані без дозволу зображених на них людей

Середа, 01 грудня 2021, 05:33
Twitter видалятиме фотографії та відео, опубліковані без дозволу зображених на них людей

Соцмережа Twitter буде видаляти фотографії та відеозаписи, якщо отримає повідомлення, що вони були оприлюднені без згоди людини, яка на них зображена.

Як пише Бабель, про це повідомляється у блозі соцмережі.

«Це оновлення дозволить нам вживати заходів щодо медіафайлів, які публікуються без явного образливого змісту, якщо вони розміщені без згоди зображеної особи», – йдеться у повідомленні.

У компанії наголосили, що це нововведення не поширюватиметься на фото і відео, а також твіти, що їх супроводжують, в яких фігурують громадські діячі чи окремі особи, якщо повідомлення опубліковане в суспільних інтересах або підвищує цінність публічного обговорення.

Водночас зазначається, що у разі поширення особистих зображень громадських діячів або осіб, які беруть участь у публічних обговореннях, задля залякування чи переслідування, контент також видалятиметься.

«Ми визнаємо, що є випадки, коли власники облікових записів можуть ділитися зображеннями або відео з людьми, щоб допомогти комусь, хто потрапив у кризову ситуацію, наприклад, після насильницької події або події, що заслуговує на увагу через суспільний інтерес, то їхня цінність може переважити ризики для безпеки людини. Ми завжди намагатимемося оцінити контекст, в якому поширюється контент, і в таких випадках можемо дозволити залишити зображення або відео у соцмережі», – заявили в Twitter.

Нагадаємо, що генеральний директор Twitter Джек Дорсі пішов зі своєї посади. Соцмережу очолить її технічний директор Параг Агравал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів