Поділитись:

Організація дорожнього руху в Луцьку: розмітка, проїзд перехресть (відео)

Вівторок, 30 листопада 2021, 20:57

Організація дорожнього руху в Луцьку потребує постійного нагляду та вдосконалення. Важливу роль на дорозі виконує робоча група з питань організації дорожнього руху.

Про це у вечірньому «Прайм-Таймі» телеканалу «Конкурент TV» розповів заступник голови депутатської фракції «Громадянський рух Свідомі» Михайло Наход.

Депутат зазначає, що робоча група має дорадчі функції та до неї входять фахівці з різних сфер: науковці, громадські діячі, депутати та інші активні учасники дорожнього руху.

Група досить ефективно працює. Проте, не все вдається вирішувати в рамках робочої групи, але найпроблемніші моменти щодо накопичення транспорту в цьому році вже вдалося вирішити, зокрема, з'їзд із вулиці Яровиця на вулицю Набережна.

«Ще є над чим працювати», – каже заступник голови депутатської фракції «Громадянський рух Свідомі».

Зокрема, на останньому засіданні розглядали питання про виділення смуг для громадського транспорту на проспекті Соборності. На думку Михайла, це буде втіленно у життя. 

Депутат наголошує, що робота групи з питань організації дорожнього руху важлива у питанні контролю, адже часто проектанти і виконавці робіт проектують якісь елементи дороги так, що вони не зрозумілі і тільки шкодять руху транспорту. Зокрема, велодоріжка, яка закінчується сходами чи високі бордюри, чи стовп посеред тротуару. Фахівці-транспортники помічають ці питання і виносять на розгляд робочої групи

Детальніше – у відео.

Нагадаємо, що у мікрорайоні ЛПЗ в Луцьку, на бульварі Дружби народів планують здійснити капітальний ремонт тротуарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
25 березня 2024
23 березня 2024
09:53
07 березня 2024
15 лютого 2024
29 січня 2024
26 січня 2024
22:32
17 січня 2024