Поділитись:

Волинянину, який випадково вбив знайомого, дали умовний строк

Вівторок, 30 листопада 2021, 17:38
Волинянину, який випадково вбив знайомого, дали умовний строк

Прокурори наполягатимуть на суворішому покаранні для волинянина, визнаного винуватим у вбивстві з необережності.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Доведено, що удень 6 вересня 2021 року 37-річний житель села Прилісне Камінь-Каширського району, перебуваючи в оселі знайомого в рідному селі, під час сварки завдав йому кілька ударів, той впав та вдарився потилицею, отримавши травми, від яких через два тижні помер.

У ході судового розгляду між потерпілим – родичем убитого – та обвинуваченим було укладено угоду про примирення, затвердивши яку, суд і призначив покарання, не пов’язане із позбавленням волі – три роки обмеження волі зі встановленням однорічного іспитового строку.

Прокурори Камінь-Каширської окружної прокуратури оскаржать в апеляційному порядку вирок Маневицького районного суду, яким волинянину, визнаному винуватим у вбивстві через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України), призначили занадто м'яке покарання.

Нагадаємо, Любешівський районний суд Волинської області визнав невинним чоловіка у порушенні правил користування водним транспортом, що призвело до смерті директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів