Назвали найбільших прогульників Луцької міськради

Вівторок, 30 листопада 2021, 13:13

За період з 27 листопада 2020 року до 20 листопада 2021 року у Луцькій міській раді відбулося 12 чергових та 9 позачергових пленарних засідань. За цей період усі 42 місцеві обранці були присутні лише на засіданні першої сесії.

Про це інформує сайт Атестації депутатів місцевих рад.

На основі письмової реєстрації депутатів на початку пленарних засідань, протоколів засідань сесій та результатів голосувань аналітики Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу в рамках громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» дослідили, наскільки сумлінно депутати Луцької міської ради відвідували пленарні засідання. 

Результати проведеного аналізу показали, що лише двоє обранців Луцької міської громади відвідали 21 пленарне засідання. Ними виявились голова фракції «За майбутнє» Вікторія Майборода та представниця фракції «Європейська Солідарність» Алла Доманська.  Разом з тим, у Луцькій міській раді є і двоє депутатів, які пропустили найбільше засідань – по 10 засідань сесій. Це представник фракції «Слуга народу» Андрій Костенко та член фракції «Європейська Солідарність» Олександр Лазука

Серед інших депутатів Луцької міської ради найбільше пленарних засідань проігнорував голова фракції «Слуга народу» Роман Бондарук – 8, а також депутатка цієї ж фракції Юлія Сачковська – 7. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: