Поділитись:

Еротична вечірка у День пам'яті жертв голодоморів: осудили українського блогера (фото)

Вівторок, 30 листопада 2021, 02:38
Еротична вечірка у День пам'яті жертв голодоморів: осудили українського блогера (фото)

27 листопада у Львові відбулась вечірка еротичного характеру з нагоди дня народження блогера Олександра Заліско, святкування припало на День пам'яті жертв голодоморів, через що подія викликала не лише обурення серед деяких українців, але й реакцію брендів, які співпрацюють із блогерами.

Про це пише Zaxid.net.

На святкування з нагоди 29-річчя чернівецького інфлюенсера зібралися блогери-мільйонники з усієї України. Там були присутні Наталі Литвин (1 мільйон підписників), Таня Самбурська (1,5 мільйона), Валерія Юрченко (1,3 мільйона), Саша Бо (1,9 мільйона). Вечірку організували у стилі Show bar – з еротичними конкурсами та танцями шоу-балету.

Упродовж святкування блогери робили фото та демонстрували їх у своїх соцмережах. Наприклад, ведучий Олександр Остапчук опублікував фото святкового столу, де написав «Блогерская голодная туса». Згодом він цей допис видалив. А вже 29 листопада Остапчук перепросив за свій допис та запевнив, що він не був пов'язаний із Днем пам'яті жертв голодоморів.

Еротична вечірка у День пам'яті жертв голодоморів: осудили українського блогера (фото) 

Згодом іменинник розповів, що пишається цією вечіркою. Каже, що День пам'яті жертв голодоморів для нього важливий день.

«Я поважаю людей, які й справді згадують і запалюють свічку. Але не в сторіз в Instagram. А щиро. І не кричать популістськими заявами, які вони правильні, а після сторіз зі свічкою ідуть в караоке, на концерт, в ресторан з друзями чи на футбол», – написав блогер.

Однак деякі блогери відреагували по-іншому. Наприклад, Таня Самбурська вибачилася перед українцями та сказала, що не знала про існування Дня пам'яті жертв голодоморів.

Таке святкування викликало обурення серед частини українців. Користувачі почали позначати у своїх постах бренди й закликати їх не співпрацювати з блогерами.

Зрештою на це відреагували низка компаній: мережа супермаркетів METRO та український бренд чоловічого одягу Andreas Moskin вирішили припинити співпрацю. «Нова пошта» та «Фокстрот» зазначили, що не мають контрактів із блогерами, але тепер співпрацю й не починатимуть. А маркетплейс ROZETKA та оператор Kyivstar пообіцяли переглянути співпрацю з учасниками вечірки.

Також, як пише Укрінформ, Поліція Львівської області склала адмінпротокол щодо недотримання карантинних обмежень на блогера Олександра Заліска, який організував вечірку. Йому загрожує штрафу у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень. З покаранням визначиться суд.

Еротична вечірка у День пам'яті жертв голодоморів: осудили українського блогера (фото) Еротична вечірка у День пам'яті жертв голодоморів: осудили українського блогера (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів