Поділитись:

Рахунок пішов на дні: Арестович заявив про можливе вбивство Бутусова

Понеділок, 29 листопада 2021, 22:05
Рахунок пішов на дні: Арестович заявив про можливе вбивство Бутусова

Журналіста Юрія Бутусова можуть ліквідувати за провокування масових заворушень усередині України.

Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович, пише ФОКУС.

За його словами, раніше він симпатизував Юрію Бутусову за те, що він одним із перших почав висвітлювати війну на Донбасі. А сьогодні, як запевняє Арестович, він лише співчуває журналісту, якого "використовують чорні політичні аферисти, смикаючи за щирий патріотизм".

Радник голови ОП назвав головного редактора «Цензор.НЕТ» пропагандистом з ознаками розпаду особистості, якого неодноразово ловили на брехні.

«Адже йому давали шанс і – знаки по долі. Радник Міністерства Оборони!.. Працюй на здоров'я. Те, що він уже не цілком адекватний, це було видно на пресконференції. Ніхто в здоровому глузді не дозволить собі так розмовляти з президентом країни», – продовжив Арестович, коментуючи суперечку журналіста з Володимиром Зеленським на пресконференції.

Спікер української делегації в ТКГ упевнений, що Юрій Бутусов відеороликом, на якому знято постріл зі зброї, підставив не лише Україну, а й військовослужбовців. Щобільше, за словами Арестовича, журналіст приписав собі стрілянину по живих людях, хоча ролик був записаний давно на території полігону.

Радник голови ОП попереджає, що головного редактора «Цензор.НЕТ» Юрія Бутусова обрали як нову «сакральну жертву», як у випадку з журналістом Георгієм Гонгадзе.

«Такими темпами йому залишається вже дуже недовго – рахунок пішов на дні, максимум – тижні. Його ліквідують – ті, хто його й накачує. І це, за планом, стане сигналом до початку масових заворушень – зі щирим обуренням громадян. І все це – на тлі концентрації російських військ на кордоні. Ясний сценарій?.. Ідеальне поле гри для Росії», – додав Арестович і заявив, що для порятунку «балбеса» проситиме про виділення журналісту державної охорони.

Нагадаємо, що Державне бюро розслідувань порушило справу через відео, на якому Бутусов стріляє з гаубиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів