Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 29 листопада

Понеділок, 29 листопада 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 29 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за понеділок, 29 листопада.

Про загибель патрульного

Сьогодні близько опівдня 28-річний поліцейський застрелився у відділі патрульної поліції на вулиці Драгоманова у Ковелі. Відомо, що патрульний вийшов в туалет, де і пролунав постріл. Швидка прибула на місце події оперативно, проте врятувати чоловіка не вдалося.

Місцеві журналісти дізналися, що загиблий – ковельчанин Владислав Корнелюк. У правоохоронця залишилися дружина і неповнолітній син.

Пізніше у пресслужбі патрульної поліції зазначили:

«Патрульний ніс службу в наших лавах з 2018 року, характеризувався як відповідальний та чуйний поліцейський, жодних зауважень до виконання ним службових обов'язків не було».

Усі причини та деталі трагедії встановлюють слідчі ДБР. Департамент патрульної поліції проводить службове розслідування.

Про півкулі на тротуарі

На вулиці Кривий Вал у Луцьку тротуари дооблаштували антипаркувальними півкулями з метою недопущення паркування на них автомобілів. Роботи зі встановлення провів департамент житлово-комунального господарства міськради з ініціативи департаменту муніципальної варти. Додаткові півкулі були встановлені біля будинків №№ 17-25, 24а, 26 («Укрпошта», «Нова Пошта»).

Автомобілі, які раніше заїжджали та паркувалися на тротуарі на вулиці Кривий Вал, створювали незручності та небезпеку для пішоходів, пошкоджували бордюр та тротуарну плитку. Нині тут пересуватимуться лише пішоходи.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 29 листопада

Інші важливі та цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів