Поділитись:

У Луцьку «підбріхують» електронні табло на розумних зупинках: що робити

Понеділок, 29 листопада 2021, 15:45
У Луцьку «підбріхують» електронні табло на розумних зупинках: що робити

У Луцьку погано працюють електронні табло на розумних зупинках.

Про це журналістам сайту новин Луцька «Конкурент» розповіли мешканці міста. 

Кажуть, електронні табло неправильно показують час до прибуття громадського транспорту. 

«Я чекала на трійку біля «Променя», і коли я прийшла на зупинку, то до прибуття цієї маршрутки залишалася одна хвилина, але що довше я стояла – то більшим робився проміжок до прибуття. Зрештою, маршрутка приїхала більше, ніж за 10 хвилин. Як це взагалі працює?» – розповіла лучанка Людмила. 

У коментарі нашим журналістам начальник управління транспорту Луцькради Віктор Главічка пояснив, що такі технічні збої трапляються, але винуватців потрібно шукати окремо у кожному конкретному випадку. 

«Можуть траплятися різні технічні збої. Ці табло працюють через GPS в автобусах. Може, там трапилася проблема. Ми будемо вивчати це питання, і вимагати тих, хто обслуговує все це, здійснювати належний контроль і усувати проблеми», – пояснює він. 

Система працює наступним чином: у громадському транспорті є GPS-трекери, і для кожної одиниці транспорту прописаний її маршрут. Система підтягує час прибуття того чи іншого транспортного засобу до конкретної зупинки. Якщо проблема із відображенням часу прибуття трапиться, начальник управління транспорту радить лучанам звертатися на гарячу лінію 1580 і повідомляти про це. 

«Справа може бути як у трекерах, так і в зупинках. Можливо, десь не дуже добра подача інтернету. Буває, у певних районах вимикають живлення. Якщо нам повідомляють про такі проблеми, ми можемо за них взятися і їх вирішити», – каже Віктор Главічка. 

Нагадаємо, у Луцьку знову планують підняти вартість проїзду у громадському транспорті. Цього разу ціну на проїзд підвищать у тролейбусах. Це станеться на початку наступного року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024