Поділитись:

«Сільпо» почав тестувати українські електромобілі для сервісу доставки (фото)

Неділя, 28 листопада 2021, 23:42
«Сільпо» почав тестувати українські електромобілі для сервісу доставки (фото)

«Сільпо» почав тестувати одномісний електромобіль українського виробництва для власної служби доставки із супермаркетів

Про це пише ubr.ua.

Компанія тестує електромобілі під брендом Konyk, які постачає компанія «Електропрайд», для надання послуг доставки замовлень із мережі магазинів «Сільпо». Остаточне рішення щодо продовження співпраці з розробником моделі буде ухвалюватися окремо за результатами пілотних випробувань.

Директор компанії-розробника «Електропрайд» Костянтин Сіпайло зазначив, що тримісячний досвід експлуатації Konyk у службі доставки «Сільпо» показав хороші результати. За його словами, в умовах осінньо-зимового періоду експлуатація двоколісного транспорту є вкрай проблематичною, а електромобілі компанії позбавлені цього недоліку.

Зазначається, що на електромобілях Водій і вантаж захищені від снігу та дощу, є обігрів, машина більш стійка на дорозі в умовах ожеледиці або снігу. При невисокій ціні самої машини – це відмінна альтернатива дво- та триколісним відкритим електроскутерам. Цей фактор часто є вирішальним для замовника.

Відомо, що електромобіль Konyk створено на китайській платформі. Українські інженери удосконалили «ходову», переробили батарею, внесли конструктивні зміни до силової частини та багажного відділення.

Костянтин Сіпайло ззазначив, що електромобілями Konyk вже зацікавилися декілька покупців, включно з ресторанами та сервісами доставки запчастин для автомобілів. У базовій комплектації вантажний електромобіль коштує $6,5 тис., а його пробіг на одному заряді становить близько 100 км. Від звичайної розетки батарея повністю заряджається за 3,5 години, але розробники планують додати швидку зарядку, яка скоротить цей процес до години.

«Сільпо» почав тестувати українські електромобілі для сервісу доставки (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів