Поділитись:

Який електромобіль має найбільший передній багажник? (фото)

П'ятниця, 26 листопада 2021, 04:43
Який електромобіль має найбільший передній багажник? (фото)

Електромобілі мають численні переваги – від невеликого впливу на навколишнє середовище до миттєвого крутного моменту, коли ви натискаєте на педаль. Однією з переваг, які рідко обговорюються, є передня частина багажника. Цей додатковий простір у місці, яке раніше було зарезервовано для двигуна, є дуже цінним. Але у якого електромобіля найбільший багажник?

Про це пише сайт волинських новин Конкурент, посилаючись на Technology.org.

Що ж, відповідь досить проста – Ford F-150 Lightning. Це не дивно, знаючи, що це повнорозмірний пікап. Але все ж варто згадати, наскільки корисним є це місце. Ф-150 Lightning має місткість 400 літрів! І ви можете завантажити його на 181 кг. Тому Форд назвав його Mega Power Frunk.

Іноді через велику завантаженість місця доступ до Frunk може бути трохи важкодоступним. Це, безумовно, проблема для високих автомобілів. Однак F-150 Lightning має величезний отвір – навіть штучна решітка зсувається електрично. А починалося все як ідея, змодельована за допомогою картонної коробки.

Який електромобіль має найбільший передній багажник? (фото) 

Ще у 2018 році компанія Ford Team Edison розробила картонну коробку, яка стала інструментом візуалізації форми F-150 Lightning. Оскільки картонну коробку можна відкривати багатьма способами для легкого доступу до її вмісту, корпус F-150 Lightning також відкидається легко. І також, він має багато інших цікавих функцій.

Наприклад, багажник є достатньо водонепроникний, що дозволяє використовувати його як свого роду охолоджувач. Також є дренажні отвори та ще багато всього. Звісно, є чотири електричні розетки та два зарядні пристрої USB, які можуть видавати до 2,4 кіловата потужності для телевізорів, електроінструментів, світильників. Форма бахроми неспроста асиметрична – вона вміщає повний комплект ключок для гольфу. І, звісно, є кілька гачків для сумок для продуктів, які забезпечують додаткову практичність.

Який електромобіль має найбільший передній багажник? (фото) 

Було б легко прийняти гарний багажник як належне, але у багатьох електромобілів його навіть немає. Mercedes-Benz, EQC і Volkswagen ID.Ці три машини є хорошими прикладами електромобілів без багажників. Водночас Tesla Model X має хороший 187-літровий багажник, але він далеко не такий великий, як у F-150 Lightning. Наразі електрична версія найпопулярнішого пікапа може похвалитися найбільшим і, ймовірно, найкориснішим продуктом на автомобільному ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 серпня 2023
28 серпня 2023
09 серпня 2023
30 січня 2023
16 грудня 2022
19 жовтня 2022
13:59
09 липня 2022
03 липня 2022
06 березня 2022
07 лютого 2022