Поділитись:

Російські війська на українському кордоні: що писали про Україну в іноземних ЗМІ

Субота, 27 листопада 2021, 00:27
Російські війська на українському кордоні: що писали про Україну в іноземних ЗМІ

Минулого тижня іноземні ЗМІ приділили Україні багато уваги. В порядку денному було розглянуто проблему вторгнення російських військ на територію західної частини України. Більша частина статей міжнародних видань стосуватися саме цієї теми. 

Про це повідомляє сайт волинських новин «Конкурент».

Так, канадське онлайн – видання  Canada’s National Observer повідомляє про те, що нещавно було виявлено нові угруповання російських військ на кордоні з Україною. Секретар РНБО України Олексій Данилов закликає Канаду посилити свою підтримку, оскільки вона зіткнулася з новою загрозою з боку російських військ уздовж її кордону.Наразі Канада здійснює навчальну місію в Україні, яка триватиме до кінця березня 2022 року.  

Американська онлайн – газета CNN Digital пише, що Росія посилює військові сили проти України. Захід під загрозою вторгнення російських військ. З’явилися повідомлення, що Росія також мобілізувала сили, які вона розгорнула на Кримському півострові на півдні України на початку цього року. 

Найпопулярніше американське видання The New York Times повідомляє про те, що Блінкен застеріг Росію від «серйозної помилки». Під час зустрічі з міністром закордонних справ України держсекретар Ентоні Дж. Блінкен сказав, що наміри, які стоять за останніми активними військовими діями Москви, незрозумілі. Він попереджає Росію про введення нових санкцій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів