Поділитись:

Популярні луцькі спортзали перевірили на дотримання карантину: що виявили

П'ятниця, 26 листопада 2021, 10:40
Популярні луцькі спортзали перевірили на дотримання карантину: що виявили

Спеціальна група моніторингу навідалася у луцькі фітнес-клуби, аби перевірити дотримання правил карантину. Виявилося, у зал ходять тільки вакциновані. 

Про це інформують у пресслужбі Волинської ОДА. 

В рамках проведення моніторингу дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів робоча група № 2 перевірила луцькі фітнес-клуби. Зокрема, у четвер, 25 листопада, представники Нацполіції, Держпродспоживслужби та облдержадміністрації відвідали фітнес-клуби «Інтер Атлетика» (пр.Волі), «Lime Fit Club», «Sport Life».

Як зауважив керівник робочої групи № 2, начальник управління економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Анатолій Банера, протягом майже трьох тижнів перевірки закладів в обласному центрі двома робочими групами не виявлено жодного факту відсутності документів, які дозволяють працювати у «червоній» зоні.

«Сьогодні ми побували у трьох фітнес-клубах Луцька – це «Інтер Атлетика», що на проспекті Волі, «Lime Fit Club» на вулиці Писаревського та «Sport Life» на проспекті Василя Мойсея, – зазначив Анатолій Банера. – Усі працівники та відвідувачі цих закладів мали «зелені» COVID-сертифікати або ж негативні тести на коронавірусну хворобу».

Як відзначають представники робочої групи, перевірили вони й дотримання протиепідемічних та санітарно-гігієнічних вимог, які є обов’язковими у закладах незалежно від рівня епіднебезпеки. Відтак, у цьому напрямку найкраще робота ведеться у фітнес-клубі «Sport Life».

Натомість, у двох інших спортивних закладах – «Інтер Атлетика» та «Lime Fit Club», були дані певні зауваження щодо неналежного ведення журналів температурного скринінгу працівників та обробки виробничих поверхонь миючими і дезінфікуючими засобами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів