Поділитись:

У Луцьку перевірили на дотримання карантинних вимог ресторан, кафе й піцерію (фото)

Середа, 24 листопада 2021, 18:41

У Луцьку представники робочої групи з моніторингу дотримання карантинних вимог у «червоній» зоні перевірили три заклади громадського харчування.

Про це повідомили на сайті Волинської облдержадміністрації.

У середу, 24 листопада, представники робочої групи з моніторингу дотримання карантинних вимог у «червоній» зоні перевірили кафе «Скіф», ресторан «MOJO Hall» та піцерію «Antica», що розташовані на вулиці Ковельській у Луцьку.

На Волині щоденно проводять перевірки торговельних закладів, торгово-розважальних центрів, закладів громадського харчування, спортивних шкіл, ринків на предмет дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів під час «червоного» рівня епіднебезпеки та санітарно-епідемічних норм/

Як показали результати сьогоднішньої перевірки, у всіх трьох закладах громадського харчування як працівники, так і відвідувачі мали «зелені» COVID-сертифікати або ж негативні тести на коронавірусну хворобу. 

Однак, персоналу закладів були надані рекомендації щодо належного ведення журналів температурного скринінгу працівників та журналу вологого прибирання з дезінфікуючими засобами.

«Такі перевірки проводяться не з каральною метою, а задля того, щоб більш дисциплінувати людей дотримуватися карантинних вимог, – зазначає представник робочої групи № 2, провідний спеціаліст управління з питань оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Ольга Нижник. – Разом з тим, такі контролюючі заходи дозволяють бізнесу працювати у «червоній» зоні, а людям – залишатися соціально активними та відвідувати масові заходи, спортзали, установи культури та заклади громадського харчування».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів