Поділитись:

Освітній блог вчительки з математики з Нововолинська – у п'ятірці кращих

П'ятниця, 26 листопада 2021, 10:07
Освітній блог вчительки з математики з Нововолинська – у п'ятірці кращих

Освітній блог вчительки математики Наталії Венгрин з Нововолинська потрапив у п'ятірку кращих за версією Освіторії. 

«Освіторія» зібрала п’ять учительських блогів, які нагадують веселі шоу і при цьому дають знання за шкільною програмою. 

У вчительки математики з Нововолинського ліцею № 7 Наталії Венгрин на каналі у TikTok налічується близько 92 тисяч підписників. Її блог підписано natalia_venhryn «Математика легко і просто».

Наталія Венгрин майже 30 років працює в ліцеї. Вона не збиралася ставати педагогом для тисяч школярів. Перші відео записувала як просунуті шпаргалки для своїх учнів, які регулярно забували певні правила та формули. 

Скажімо, тема 6-го класу «Ділення дробів» за одну добу зібрала 10 тис. переглядів. А  «Віднімання дробів від цілого», яке проходять у 5-му класі, за весь час має аж 591 тис. переглядів.

Наталія Венгрин не просто нагадує ази математики, вона вирішує конкретні приклади на очах у всіх. Розв’язання задачі чи прикладу дуже детально записує та пояснює. 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ В ІНТЕРВ'Ю: «Якщо дитині цікаво – її не треба просити вчитися», – волинська TikTok-вчителька Наталія Венгрин (інтерв'ю)

У коментарях хтось порівняв математичні формули з чітерством у комп’ютерних іграх – знанням кодів, які дають змогу перейти на новий рівень, отримати додаткові ресурси, пройти пастки без зусиль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів