Поділитись:

У Луцьку муніципали покарали чоловіка, який спалював гілля й листя (фото)

Четвер, 25 листопада 2021, 17:46
У Луцьку муніципали покарали чоловіка, який спалював гілля й листя (фото)

У Луцьку муніципали покарали чоловіка, який спалював зібрані гілля та листя, через що димом затягнуло приватний сектор.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

До інспекторів мунварти звернулися через задимлення приватного сектору у Луцьку. На місці муніципали з'ясували, що чоловік спалює зібрані гілля й листя на вулиці Івана Кожедуба, 12.

На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення згідно зі ст. 152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.16 Правил благоустрою міста Луцька. Документ передали на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

За таке порушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу розміром від 340 до 1 360 грн. 

Муніципали закликали містян не спалювати зілля, опале листя, суху траву чи побутове сміття, адже це шкодить довкіллю та є порушенням чинного законодавства.

У разі виявлення фактів спалювання громадян просять телефонувати на «гарячу» лінію ГШР: 067 000 0 679, 066 102 1 102 або надсилати інформацію у Viber, Telegram, WhatsApp.

У Луцьку муніципали покарали чоловіка, який спалював гілля й листя (фото)У Луцьку муніципали покарали чоловіка, який спалював гілля й листя (фото)У Луцьку муніципали покарали чоловіка, який спалював гілля й листя (фото)

Нагадаємо, луцькі муніципали розпочали обстеження прибережної зони Сапалаївки щодо наявності самовільно встановлених огорож та конструкцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів