Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 24 листопада

Середа, 24 листопада 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 24 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині за середу, 24 листопада.

Про невакцинованих

У Луцьку з 1 грудня невакциновані пасажири не зможуть користуватися міським транспортом. Раніше такі обмеження стосувалися лише міжміських та міжрегіональних маршрутів. Про це йшлося під час брифінгу у Волинській обласній державній адміністрації 24 листопада.

Як зазначила заступниця голови Волинської ОДА Людмила Тимощук, Уряд має намір з 1 грудня дозволити послабити обмеження для «червоної» зони в частині використання громадського транспорту. Зокрема, буде дозволено перевозити більшу кількість пасажирів, ніж кількість сидячих місць. Разом з тим у міському громадському транспорті у пасажирів перевірятимуть наявність документів про вакцинацію.

Раніше такі перевірки здійснювалися виключно на міжміських та міжобласних маршрутах.

Про ДТП

23 листопада, ввечері, на вулиці Ранковій у Луцьку легковик Renault Laguna збив пішохода. Внаслідок автопригоди 43-річний чоловік отримав травми, його госпіталізували.

За кермом «рено» перебував 27-річний лучанин. У поліції зазначили, що водій був тверезий.

Попередньо, постраждалий перебував на проїжджій частині.

За фактом ДТП розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Про нового головного медика

На Волині призначили нового начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА. Ним став Юрій Легкодух.

23 листопада 2021 року Юрія Легкодуха призначили на посаду начальника управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації. Він став переможцем конкурсу на зайняття посади.

Відповідне розпорядження підписав голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів