Поділитись:

У Польщу – лише з вакциною: в які країни пускають волинян і що для цього потрібно (відео)

П'ятниця, 19 листопада 2021, 20:15
У Польщу – лише з вакциною: в які країни пускають волинян і що для цього потрібно (відео)

9 листопада ЄС виключив Україну із «зеленого» списку безпечних країн.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Усе через те, що рівень захворюваності та смертності через коронавірусну хворобу в країні різко погіршився. Так, Рада Європи порадила для українських туристів закрити кордони. Однак, варто зауважити, що таке рішення є лише рекомендаційним. Тому кожна країна сама обирає який ряд обмежень варто прийняти для її відвідувачів. Десь правила посилили, а десь залишили такими ж як і були.

«Через такі зміни, наразі, у ряд країн, таких як Польща, Франція, Німеччина, можна потрапити лише з вакциною. В Італію українці можуть потрапити лише з вакциною, плюс до цього – тест. Але ряд країн залишили для нас відкритими свої кордони, лише з негативним тестом, це – Туреччина, Греція, Іспанія Португалія», – каже власниця турагенства Катерина Павлова.

Окрім цього, зі слів Катерини Павлової, українці можуть полетіти з туристичною метою до більш екзотичних країн. До прикладу Домініканська Республіка, Мексика та Мальдіви залишають свої кордони для українців відкритими. Аби потрапити у ці країни вакцина не потрібна. Достатньо лише негативного ПЛР тесту. Та ці зміни лише тимчасові – наголошують у турагентстві.

Тож у кожної країни свої правила. Й перед тим, як обрати країну, до якої їхати, варто ознайомитись із саме її правилами в'їзду. Це може бути або повна вакцинація, або негативний ПЛР тест, або і те і інше – разом. Як тільки ситуація із коронавірусною пандемією покращиться – Україна повернеться до «зеленого» списку.

Нагадаємо, що у лісі на польсько-білоруському кордоні померла однорічна дитина мігрантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
15 квітня 2024
11 квітня 2024
07 квітня 2024
04 квітня 2024
03 квітня 2024
02 квітня 2024
30 березня 2024