Поділитись:

Як новенька: у Ковелі тепловики поладили «бойову буханку» армійців (фото)

П'ятниця, 19 листопада 2021, 18:15

Працівники підприємства теплових мереж «Ковельтепло» відремонтували службовий УАЗ-452, який належить 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і встиг побувати у зоні проведення АТО/ООС.

Після ремонту «буханка» 2008 року випуску виглядає, як нова, написав на своїй фейсбук-сторінці мер Ковеля Ігор Чайка.

Ковельський міський голова подякував Тарасу Яковлеву за те, що допоміг військовим вийти на хлопців із золотими руками з ПТМ «Ковельтепло», а Володимиру Бойко – за цілковите сприяння в цій історії. 

«Таку автівку ще називають "буханка", і вона справді незамінима, бо нею наші військові перевозять і речі, і людей, і боєприпаси. Лише за 10 днів машина проїжджає в середньому тисячу кілометрів – це по зоні ООС. 

І от, коли автівка,  вийшла з ладу - механіки ПТМ "Ковельтепло", окрема подяка механіку Павлові Смалю, відремонтували ходову частину машини, постелили новий лінолеум в салоні, пофарбували ззовні. Стала як новенька!», – написав Ігор Чайка.

Виконуючий обов'язки командира підрозділу 14-ї ОМБр Олександр Бабець вже отримав від  «Ковельтепла» відремонтований службовий автомобіль, і днями «буханку» відправлять до бійців бригади в зону ООС.

Нагадаємо, нещодавно У США на аукціоні продали ЛуАЗ 1994 року випуску за 7,5 тисяч доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів