Поділитись:

На Волині патрульні влаштували погоню за автівкою, з якої їх обматюкали

Четвер, 18 листопада 2021, 11:04
На Волині патрульні влаштували погоню за автівкою, з якої їх обматюкали

Фото ілюстративне

На Волині пасажири легковика обматюкали патрульних поліцейських – їх наздогнали. в одного знайшли наркотики, іншого «взяли» за хуліганство.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

На автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин повз стаціонарний пост «Маневичі» вночі проїхав легковик Volkswagen Passat, пасажири якого вигукували через вікно нецензурні слова в бік поліцейських.

Патрульні влаштували погоню за «фольксвагеном» й зупинили його на автодорозі Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ.

Після зупинки у 23-річного пасажира, який вийшов з автомобіля, з кишені на землю випав пакетик з речовиною, ззовні схожою на наркотичну. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу Камінь-Каширського райвідділу поліції.

Інший 21-річний пасажир також вийшов з авто і почав нецензурно лаятись на правоохоронців. Патрульні намагалися не допустити молодика  до визначеної території для збереження та фіксації слідів правопорушення, але той на законну вимогу не реагував.

Його затримали та склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень, а саме за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

На Волині патрульні влаштували погоню за автівкою, з якої їх обматюкали

Нагадаємо, 6 листопада на вулиці Ковельській у Луцьку три екіпажі поліції заблокували рух маршрутки для перевірки на дотримання карантинних вимог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів