Поділитись:

Зеленський виплатить по тисячі гривень повністю вакцинованим людям (відео)

Понеділок, 15 листопада 2021, 21:05
Зеленський виплатить по тисячі гривень повністю вакцинованим людям (відео)

Володимир Зеленський повідомив, що українці отримають по тисячі гривень за вакцинацію від коронавірусу обома дозами. Гроші можна буде витратити лише у певних сферах.

Про це пише Бабель, посилаючись на відеозвернення Президента України.

Зеленський зазначив, що держава підтримає ті сфери, які найбільше постраждали від карантину – а саме креативну, спортивну та транспортну галузь.

«Програма працюватиме так: кожен, хто отримав два щеплення, зможе отримати одну тисячу гривень. Швидко і зручно, тобто через додаток «Дія». За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал або фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр. Або купити квитки для мандрівок всередині країни, на внутрішні залізничні та авіаперевезення», – пояснив він.

Програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї виділять близько 3 млрд гривень. І ще стільки ж – на початку 2022 року.

Президент підкреслив, що держава забезпечить можливість отримати цю тисячу всім вакцинованим громадянам, зокрема людям похилого віку.

Станом на 14 листопада, дві дози вакцини від коронавірусу в Україні отримали 8 722 235 осіб, одну дозу — 12 228 642 особи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів