Поділитись:

За тиждень у пожежах загинули двоє волинян

Понеділок, 15 листопада 2021, 13:02

У період з 8 по 14 листопада працівники пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 17 пожеж, здійснили 10 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт. На пожежах виявлені тіла двох людей.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

11 листопада увечері виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку в селі Тагачин Турійської селищної громади. Під час гасіння співробітники ДСНС виявили тіло 46-річного чоловіка. Пожежу, що охопила хатні речі й поширилася на стіни й перекриття, ліквідували працівники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ та вогнеборці місцевих команд сіл Клюськ і Радовичі. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність загиблого під час куріння.

13 листопада трапилася пожежа у квартирі на восьмому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці 40-річчя Перемоги у Ковелі. Горіння ліквідували працівники 4-ї та 19-ї Державних пожежно-рятувальних частин. На місці події виявили тіло 82-річного чоловіка. Імовірно, пожежу спричинила необережність під час куріння загиблого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів