Поділитись:

Лучанин знайшов «закладку» і «сів» на 2 роки

П'ятниця, 12 листопада 2021, 16:40
Лучанин знайшов «закладку» і «сів» на 2 роки

Судили лучанина, який замовив наркотики через канал у «Телеграмі». Чоловік не лише сплатить штраф, а й на 2 роки потрапить за ґрати за злочин, який вчинив раніше.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд Волинської області 8 листопада.

Як вбачається із вироку, лучанин 6 липня вже був судимий за незаконне поводження із наркотиками. Тоді чоловік отримав покарання у вигляді 2 років позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік. Однак, на шлях виправлення не став і знову взявся за своє. 

Слідство встановило, що 9 березня о 18 годині він за допомогою «Телеграму» замовив небезпечну наркотичну речовину MDMA та амфетамін. Вже 11 березня чоловік знайшов замовлені наркотики у шести герметично закритих пакетиках та сірниковій коробці поблизу магазина «Антей» на вулиці Наливайка, 1 у Луцьку. 

Лучанин підібрав «закладку» і зберігав її при собі, допоки його не виявили працівники поліції того ж дня о 22:40.

У суді чоловік визнав свою вину, розкаявся та просив суворо не карати.

За незаконне зберігання наркотиків лучанина оштрафували на 17 000 гривень. Однак, окрім цього, йому доведеться окремо відбувати реальне покарання за попередній злочин. А це – 2 роки позбавлення волі.

Про обвинуваченого відомо, що він уродженець Луцька, із середньою спеціальною освітою, працює електромонтажником.

Нагадаємо, що у Ковельському районі затримали 27-річного уродженця Нововолинська, який мав при собі 10 поліетиленових пакетів з Альфа-PVP та три шприци з невідомою речовиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів