Поділитись:

У Голобах в молодика з Нововолинська знайшли наркотики

П'ятниця, 12 листопада 2021, 11:43
У Голобах в молодика з Нововолинська знайшли наркотики

У Ковельському районі затримали 27-річного уродженця Нововолинська, який мав при собі 10 поліетиленових пакетів з Альфа-PVP та три шприци з невідомою речовиною.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Підозрілих осіб поблизу села Голоби виявили співробітники управління боротьби з наркозлочинністю спільно з працівниками відділу кримінальної поліції Ковельського райуправління. За оперативною інформацією, один і них може бути причетним до зберігання наркотичних речовин. 

Під час поверхневого огляду в 27-річного уродженця Нововолинська виявили 10 поліетиленових пакетів з альфа-PVP та три шприци із невідомою прозорою речовиною.

Усе це вилучили та направили для проведення експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. 

Вартість вилученої психотропної речовини за цінами «чорного» ринку становить близько 6 тисяч гривень.

Нині вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Також перевіряється, чи причетний правопорушник до збуту наркотичних засобів та психотропних речовин шляхом «закладок» на території Волинської області.

У Голобах в молодика з Нововолинська знайшли наркотики

Нагадаємо, 10 листопада співробітники управління боротьби з наркозлочинністю «на гарячому» затримали 20-річну лучанку, яка саме отримала поштовий переказ з наркотиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів