Поділитись:

Зламалось: Центр допомоги атовцям у Луцьку лишився без авто

Середа, 10 листопада 2021, 17:40
Зламалось: Центр допомоги атовцям у Луцьку лишився без авто

Центр допомоги ветеранам війни «4.5.0» залишився без автомобіля, через що втратив мобільність, яка має важливе значення у діяльності Центру. Для ремонту автомобіля не вистачає коштів.

Про це повідомляє організація Карітас-Спес Луцьк парафії св. Петра і Павла на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Одним із напрямків нашої діяльності є допомога центру швидкого реагування для учасників АТО 4.5.0. Ми неодноразово допомагали цим унікальним людям, які безупинно працюють і надають допомогу учасникам АТО. Цього разу, ми звертаємося до вас із проханням про допомогу», – йдеться у дописі.

У Центрі пояснюють, що їхня ключова діяльність полягає у швидкому реагуванні на виклики з проханням допомогти бійцям, які перебувають у критичному психологічному та фізичному стані.

«Центр надає допомогу бійцям по всій Волині, що передбачає щоденні поїздки по найвіддаленіших куточках області. Автомобіль — це необхідність в цій роботі. Через поважний вік авто і часту експлуатацію двигун машини не витримав постійних навантажень», – йдеться у дописі.

Renault Trafic 2008 року випуску, об'єм двигуна 2.0 дизель, перебуває на балансі Волинської ОДА. Авто передали свого часу для Центру, оскільки там постійно треба їздити на виклики не лише по Луцьку, а й по всій області.

Реквізити для допомоги:

5169 3305 1625 3066 — «Громадська організація Центр Допомоги ветеранам війни».

Нагадаємо, що нещодавно в інтернеті, в телеграм-каналі «Всевидюче Око» з'явилось відео, в підписі до якого було зазначено, що чоловіки-роми вирішили помститися військовим, і жорстоко їх побили, також було вказано, що побиття відбулось саме на Волині. Згодом на сайті Волинських поліцейських з'явилось повідомлення про те, що схожих інцидентів у Волинській області не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів