Поділитись:

Близько 100 людей загинули: у Сьєрра Леон вибухнув бензовоз (відео)

Понеділок, 08 листопада 2021, 00:32
Близько 100 людей загинули: у Сьєрра Леон вибухнув бензовоз (відео)

У столиці Сьєрра Леоне вибухнула вантажівка з паливом, а жертвами вибуху стали близько 100 людей.

Про це повідомляє CNN.

За даними журналістів, НП сталася ввечері 5 листопада в одному із житлових районів Фрітауна.

Бензовоз зіткнувся з вантажівкою, після чого жителі Фрітауна підбігли до автомобілів, щоб набрати безкоштовне паливо. Якоїсь миті пролунав потужний вибух і транспортні засоби охопило вогнем.

CNN, посилаючись на свої джерела серед місцевої влади, стверджує, що жертвами вибуху стали 84 особи, ще десятки людей із опіками та травмами було госпіталізовано. Наразі рятувальні роботи на місці НП завершені.

Інформацію про трагедію у Фрітауні підтвердила мер портового міста Івонн Акі-Сойєрр. У своєму Facebook міський голова столиці Сьєрра Леоне зазначила, що жертвами вибуху бензовозу, за непідтвердженими даними, стали понад 100 осіб, а масштаби збитків інфраструктурі міста наразі встановлюються.

«Я засмучена звісткою про вибух на Бай Бурех Роуд (житловий квартал – ред.) у Веллінгтоні після того, як вантажівка з паливом зіткнулася з іншим вантажним автомобілем… За непідтвердженими чутками, загинуло понад 100 людей. Мої співчуття сім'ям та близьким загиблих внаслідок вибуху. Нехай душі померлих спочивають зі світом», – написала мер Фрітауна Івонн Акі-Сойєрр.

Нагадаємо, у Луцьку в торговому центрі «Імідж» сталася умовна пожежа, під час якої довелося рятувати людей.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів