Поділитись:

Біля торгового центру в Луцьку – рятувальники: що сталося (фото)

П'ятниця, 05 листопада 2021, 09:04

У Луцьку в торговому центрі «Імідж» сталася умовна пожежа, під час якої довелося рятувати людей.  

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Волинській області.

У Луцьку в ТЦ «Імідж» на вулиці Рівненській відбулися тактико-спеціальні навчання з гасіння пожеж та рятування людей у торговому центрі. Умовна пожежа сталася зранку 5 листопада.

За легендою, пожежа виникла внаслідок короткого замикання в одному з магазинів на другому поверсі. Адміністрація та працівники добровільної пожежної охорони увімкнули оповіщення про пожежу, організували заходи з евакуації людей з будівлі, вимкнули електроенергію та провели гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння, а також зустріли пожежно-рятувальні підрозділи.

На момент рятувальників пожежа «поширилася» на значну площу, загрожуючи суміжним приміщенням. Працівники ДСНС знайшли умовного потерпілого, евакуювали його і передали. На гасіння і на захист суміжних приміщень подали водяні стволи.

До навчань залучили 5 одиниць пожежної спеціальної техніки та 25 осіб особового складу Луцького ДПРЗ №1, оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС у Волинській області,

Під час навчань рятувальники перевірили системи зовнішнього, внутрішнього протипожежного водопостачання та сповіщення торгового центру. В підсумку з адміністрацією об’єкту обговорено хід навчання для врахування надалі питань організації та здійснення спільних дій у разі виникнення екстрених ситуацій.

 

 

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів