Поділитись:

«Посміхніться, вас знімають»: у жіночому душі гуртожитку КПІ встановили приховану камеру

Субота, 06 листопада 2021, 23:12
«Посміхніться, вас знімають»: у жіночому душі гуртожитку КПІ встановили приховану камеру

У Києві правоохоронці розпочали досудове розслідування після виявлення камери відеоспостереження у душі гуртожитку одного зі столичних вишів.

Про це повідомили у столичній поліції.

Зокрема, як зазначили у поліції, до них надійшло повідомлення про те, що у душовій кімнаті гуртожитку одного зі столичних вишів на вулиці Металістів виявили відеокамеру. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції для встановлення усіх обставин інциденту.

«Прибувши на місце події, правоохоронці оглянули приміщення, у результаті чого виявили та вилучили камеру відеофіксації. Окрім цього, поліцейські відібрали заяви від мешканок гуртожитку та допитали їх як потерпілих», – йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 182 Кримінального кодексу (порушення недоторканності приватного життя). Наразі працівники поліції проводять необхідні слідчі та оперативно-розшукові дії для встановлення мотивів цього вчинку, а також кола осіб, причетних до його скоєння та притягнення їх до відповідальності. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі.

Поліція не уточнює, у гуртожитку якого вишу стався інцидент, однак відомо, що на вулиці Металістів знаходяться гуртожитки КПІ.

Нагадаємо, луцькі правоохоронці встановлюють обставини, за яких дворічна дитина отримала тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
13:13
17 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00