Поділитись:

Люди з посвідченнями «кришують» продаж сурогату у Луцьку, – Юлія Сиротинська

Вівторок, 02 листопада 2021, 10:48
Люди з посвідченнями «кришують» продаж сурогату у Луцьку, – Юлія Сиротинська

Міський голова Ігор Поліщук наголосив на складній ситуації, яка склалася із продажем сурогатного алкоголю у місті.

Про це Ігор Поліщук заявив під час оперативної наради у Луцькій міській раді 2 листопада.

«Від лучан масово надходять скарги на «наливайки»: ринок «Лучеськ», ринок «Північний». На «Центральному» ринку люди кримінальної зовнішності «кришують» ці всі точки. Люди, які вживають цей сурогат, йдуть потім у двори і чіпляються там до дітей і жінок», – зазначив міський голова.

Очільниця департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Юлія Сиротинська зазначила, що лише по одній із «точок» на «Центральному» ринку інспектори винесли 14 приписів та вилучали алкоголь. Справу розглядає суд. Разом з тим головна муніципалка містка додала, що щоразу під час перевірки на місці з'являються «люди із посвідченнями», які захищають продавців сурогату і перешкоджають інспекторам мунварти.

На запитання міського голови, які саме це посвідчення, Юлія Сиротинська відповіла: «Різні, різних правоохоронних структур».

«Ми про це говоримо вже декілька місяців. Не може такого бути, що ми не можемо закрити якісь три нещасні «точки», де споюється народ», – обурився міський голова та закликав Юлію Сиротинську діяти більш рішуче.

Представник поліції під час наради зазначив, що лише цими вихідними у Луцьку вилучили близько 300 літрів сурогатного алкоголю.

Нагадаємо, у вівторок, 7  вересня, з 8:00 відділи ГШР та протидії стихійній торгівлі департаменту мунварти ліквідовували стихійну торгівлю на території автобусної станції №1, що на вулиці Конякіна у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів