Поділитись:

Транспорт для вакцинованих, школи – на «дистанційці»: «червона» зона на Волині (відео)

П'ятниця, 05 листопада 2021, 15:07

На Волині з 8 листопада діятиме «червона» зона карантинних обмежень. У Волинській ОДА пояснили, як працюватиме громадський транспорт та заклади освіти.

Про це повідомила головна санітарна лікарка області Наталія Янко під час брифінгу у Волинській обласній державній адміністрації 5 листопада.

Посадовиця нагадала, які обмеження діють у «червоній» зоні.

Зокрема, робота і відвідування закладів торгівлі, громадського харчування, готелів, торгівельно-розважальних центрів можлива у разі, якщо працівники та відвідувачі мають «зелений» сертифікат про вакцинацію, ПЛР-тест, зроблений за 72 години, або довідку про подолання хвороби. 

Такі ж правила діють для спортзалів, фітнесцентрів, центрів соціального захисту, ЦНАП тощо.Також це стосується проведення масових заходів. 

«Діти та підлітки можуть відвідувати торгівельно-розважальні центри лише у супроводі батьків які мають зазначені документи», – додала Наталія Янко.

Школи переходять на дистанційну форму навчання, дитячі садки продовжать роботу у звичному режимі у випадку 100% вакцинації працівників.

«Громадський транспорт працюватиме, однак, користуватися ним зможуть тільки особи, які пройшли повний курс вакцинації», – додала Наталія Янко.

Нагадаємо, на Волині запровадять «червону» зону карантинних обмежень з 00:00 годин 8 листопада. Відповідне рішення оголосила Державна комісія ТЕБ та НС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів