Поділитись:

Кусючий грабіжник: на Волині зловмисник вкусив і пограбував чоловіка

Субота, 06 листопада 2021, 08:00

У Нововолинську судили грабіжника, який вкусив чоловіка за палець, а потім відібрав у нього гаманець.

Вирок грабіжнику оголосив Нововолинський міський суд 1 листопада.

Як вбачається із вироку, раніше неодноразово судимий за крадіжки уродженець Нововолинська 22 січня близько 17:15, перебуваючи на вулиці Соборності, 10 у Нововолинську, напав на чоловіка. 

Зловмисник укусив потерпілого за палець, а після того витягнув у нього з кишені гаманець, у якому було 200 доларів США та 3 000 гривень. Тож загалом нападник завдав чоловікові збитків на суму 8 651 гривню.

До слова, на час досудового розслідування грабіжнику обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Однак, всупереч цьому, житель Нововолинськ вирішив поїхати у місто Червоноград Львівської області, де його виявили працівники поліції.

Окрім того, цим вже вироком жителя Нововолинська засудили ще й за порушення правил адміністративного нагляду.

Також чоловіка обвинувачений у вирощенні коноплі для власного споживання. У суді він пояснив, що думав, що вирощує тютюн. Нібито, дізнався, що рослини, які він посів і за якими доглядав – це не тютюн, а коноплі, тільки тоді, коли їх виявили працівники поліції. Він навіть не намагався приховувати ці рослини, адже висадив їх перед парадним входом до будинку, тож їх бачила велика кількість перехожих. Суд повірив доводам чоловіка і виправдав його за цією статтею обвинувачення. 

Однак, дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним за двома іншими інкримінованими статтями: грабіж та порушення правил адміністративного нагляду. Жителю Нововолинська присудили покарання у вигляді позбавлення волі строком 4 роки та 3 місяці.

Про засудженого відомо, що він не працює, має професійно-технічну освіту та має на утриманні малолітнього сина.

Нагадаємо, двоє волинян, яких визнали винуватими у розбої з проникненням у приміщення за попередньою змовою групою осіб (ч.2 ст. 187 КК України), відбуватимуть реальне покарання у виді 7 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 березня 2024
09 лютого 2024
17 січня 2024
11 січня 2024
05 січня 2024
04 січня 2024
20 грудня 2023
07 грудня 2023
28 листопада 2023