Поділитись:

Ковельчанин поцупив щебінь з будівельного майданчика (фото)

Понеділок, 18 жовтня 2021, 13:18
Ковельчанин поцупив щебінь з будівельного майданчика (фото)

У Ковелі 36-річний чоловік поцупив з будівництва декілька мішків зі щебенем. Тепер йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області.

У п'ятницю, 15 жовтня, до Ковельського районного управління поліції надійшло повідомлення  про те, що з  території будівельного майданчика здійснюють крадіжку.

Як з’ясувалося, злодій набрав у мішки  щебінь, загрузив їх до авто та зник з території будівництва житлового комплексу, що розташований у Ковелі.

Правоохоронці встановили, що до викрадення причетний 36-річний ковельчанин.  Будівельний матеріал в нього вилучили та повернуть власнику.

Відомості внесли до Єдиного реєстру  досудових розслідувань за ч. 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк до чотирьох років. Триває слідство.

Ковельчанин поцупив щебінь з будівельного майданчика (фото)Ковельчанин поцупив щебінь з будівельного майданчика (фото)Ковельчанин поцупив щебінь з будівельного майданчика (фото)Ковельчанин поцупив щебінь з будівельного майданчика (фото)

Нагадаємо, днями у Ковельському районі 28-річний чоловік пограбував односелицю – відібрав у неї мобільний телефон і 400 злотих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів