Поділитись:

Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

Четвер, 04 листопада 2021, 17:37
Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)

Попри те, що рух проспектом Волі відновлено, обабіч проїжджої частини тривають ремонтні роботи, які стартували ще на початку літа. 

Будівельники готують основу для вкладання бруківки під велодоріжками та паркокишенями. Вже встановили яскраво-червоні гідранти. Частини велодоріжок та тротуарів уже встигли викласти бруківкою на окремих ділянках вздовж проспекту. Робітники кажуть, якщо підготують основу, то інші роботи можна буде продовжити навіть при морозі. 

Цього і наступного тижня робитимуть нарізання бруківки, бордюрів. Також продовжать вкладати бруківкою паркомісця, робити технічну смугу, велодоріжку. Крім того, викорчовують пеньки від зрізаних раніше дерев. 

Рух на проспекті вільний майже повністю. На ділянках, де відбуваються активні роботи, на смугу для руху встановили знаки про об'їзд перешкоди. 

Як відбуваються роботи, дивіться на наших фото. 

Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото)Поребрики та гідранти: що коїться на проспекті Волі у Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів