Поділитись:

На Волині на хабарі затримали армійського офіцера (фото, відео)

Четвер, 04 листопада 2021, 16:57
На Волині на хабарі затримали армійського офіцера (фото, відео)

На Волині командир одного з підрозділів військової частини налагодив «схему заробітку» за безперешкодне прийняття на військову службу за контрактом.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У середу, 3 листопада, працівники слідчого управління ГУНП у Волинській області спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань у Волинській області за силової підтримки спецпідрозділу КОРД затримали під час одержання хабаря командира одного з підрозділів військової частини. 

Офіцер отримав 10,5 тисяч гривень за безперешкодне прийняття на військову службу за контрактом та проходження служби у військовій частині.

Досудове розслідування розпочали за частиною 3 статті 368 ККУ, процесуальне керівництво у справі здійснює Волинська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Нині правопорушник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Зазначимо, що прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

На Волині на хабарі затримали армійського офіцера (фото, відео)На Волині на хабарі затримали армійського офіцера (фото, відео)На Волині на хабарі затримали армійського офіцера (фото, відео)

Нагадаємо, у липні на хабарі викрили офіцера, командира взводу однієї з військових частин: за 1 800 доларів він обіцяв «відмазати» від призову в армію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024