Поділитись:

Рада призначила Олексія Резнікова міністром оборони

Четвер, 04 листопада 2021, 11:53
Рада призначила Олексія Резнікова міністром оборони

Верховна Рада підтримала подання Президента України про призначення Олексія Резнікова на посаду міністра оборони.

Про це інформує УНН.

Кандидатуру Олексія Резнікова підтримали 273 нардепів.

У своєму виступі Резніков наголосив на важливості розбудови української армії на принципах поваги до військових. Щодо війни з Росією, то новопризначений міністр вважає, що Україна має дати комплексну та адаптивну відповідь.

«Ціна ескалації має бути неприйнятною для агресора, а вартість тимчасової окупації наших територій постійно зростати», – заявив Резніков з трибуни Верховної Ради.

Важливим аспектом Резніков вважає співпрацю Міністерства оборони та Міністерства стратегічної промисловості для забезпечення армії зброєю.

Також, за словами Резнікова, важливим аспектом має стати військова дипломатія, яку МОУ проводитиме спільно з МЗС.

Довідково:
Олексій Резніков – український правник, був заступником голови Київської міської державної адміністрації з квітня 2016 року по вересень 2018 року, адвокат, Заслужений юрист України.
Резніков з вересня 2019 року був представником України у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи. 4 березня 2020 року його призначили на посаду віцепрем‘єр-міністра України – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Нагадаємо, 3 листопада ВР підтримала звільнення Андрія Тарана з посади міністра оборони. Таран був призначений на посаду Міністра оборони України 4 березня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів