Поділитись:

«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)

Субота, 30 жовтня 2021, 12:52
«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)

У ході робочої поїздки до Волинської області Прем’єр-міністр Денис Шмигаль ознайомився з діяльністю державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор».

Про це інформує «Урядовий портал».

Візит відбувся у п'ятницю, 29 жовтня.

Завод, серед іншого, спеціалізується на капітальному ремонті авіадвигунів та виготовленні запчастин для авіатехніки.

«Луцький ремонтний завод "Мотор" за своєю спеціалізацією – унікальне підприємство в Україні. Тут здійснюють капітальний ремонт цілої низки авіадвигунів військової авіації. У межах імпортозаміщення тут налагодили виробництво деталей для авіадвигунів, які раніше купували у РФ. Продукція заводу конкурує на рівних з найкращими заводами світу. Це гарний приклад, коли ОПК рухає економічний розвиток країни», — підкреслив Денис Шмигаль.

Завод «Мотор» – лідер серед підприємств України з ремонту авіаційних двигунів 3-го і 4-го поколінь. Підприємство забезпечує Повітряні сили Збройних сил України відремонтованими двигунами до низки бойових літаків.

Прем’єр-міністр наголосив, що Україна має відроджувати авіабудівництво, аби такі підприємства могли більше працювати на внутрішній ринок.

«Минулого року ми актуалізували Стратегію відродження авіабудівництва в Україні. У проєкті бюджету, який Уряд подав на наступний рік, на авіабудівну галузь заплановано два мільярди гривень. Це і проведення досліджень, і нові розробки, і модернізація літаків», – зауважив Денис Шмигаль.

«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)«Унікальне підприємство»: Шмигаль відвідав луцький «Мотор» (фото)

Нагадаємо,  Денис Шмигаль у Луцьку заявив, що громадяни не відчують наслідків зміни тарифу на розподіл природного газу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів